Dirty sexy money vol. 2

Iedereen is om te kopen met geld, dat bleek wel uit het eerste seizoen van Dirty sexy money. Maar de disfunctionele familie Darling laat ook zien dat geld niet gelukkig maakt.

Tripp (Donald Sutherland) heeft zijn grip op de familie kwijtgeraakt, en vooral zijn overspelige zoon, politicus Patrick (William Baldwin). Priester Brian (Glenn Fitzgerald) blijkt niet eens een Darling te zijn, maar het kind van Laetitia (Jill Clayburgh) en de overleden huisadvocaat Dutch.

Rivaal
Karen (Nathalie Zea) tenslotte heeft een relatie aangeknoopt met Tripps grote rivaal Simon (Blair Underwood), alleen om voor haar vader te spioneren. Zo heeft iedereen wat bij de lieftallige Darlings. En de nieuwe huisadvocaat Nick George (Peter Krause) mag weer alle problemen gladstrijken.

Veel sores
Voor de nieuwe aflevering van vanavond, de eerste van het tweede seizoen, zijn we een half jaar verder. Denk niet dat alle issues uit de eerste reeks daarmee zijn opgelost. Opvallend veel blijft bestaan, maar we beloven: er komt nog genoeg sores bij!

Reageren