Dit is de jonge Carrie Bradshaw

28 Februari 2012 10:10 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Heel lang is er gezocht naar de ideale hoofdrolspeelster van de Carrie Diaries, de serie die zich afspeelt voor Sex and the city. De gelukkige is AnnaSophia Robb. Zij speelt de jonge Carrie Bradshaw,

Tot nu toe was er maar een Carrie Bradshaw: Sarah Jessica Parker. De vrouw die schoenenmerk Manolo Blahnik wereldberoemd maakte, een column over seks en liefde had, altijd op zoek was naar mister right, of mr. Big en voor wie vriendschap het allerbelangrijkst was.

Middelbare school
Binnenkort is er een nieuwe, piepjonge Carrie Bradshaw die in de jaren tachtig op de middelbare school zit in New York en alles nog moet ontdekken. De serie The Carrie Diaries is gebaseerd op de boeken van Candace Bushnell, die ook verantwoordelijk is voor Sex and the City.

Pan
AnnaSophia Robb (18) is een beetje bekend van haar rol als Valerie in Charlie and the Chocolate Factory en ze is binnenkort te zien als Wendy in een nieuwe verfilming van Peter Pan.

Geruchten
Eerder gingen er nog geruchten dat Blake Lively van Gossip Girl of Miley Cyrus van Hannah Montana kans zouden maken op de rol van de jonge Carrie. 

Meer over