Dit is het najaar van Net 5

Eerder vandaag vond in Amsterdam de najaarspresentatie van de SBS Groep plaats. Hier kreeg de vaderlandse pers een voorproefje op de nieuwe programma's en series die de zenders in het najaar uitzenden. Benieuwd wat er deze herfst bij Net 5 te zien is? Lees snel verder!

De tafel van 5, vanaf 24 augustus om 19.00 uur:

Vijf opvallende vrouwen bespreken iedere werkdag actuele onderwerpen die hen bezighouden. Ze nemen geen blad voor de mond en sparen ook zichzelf niet, wat naast een uitgesproken mening ook relativering en zelfspot oplevert. Met: Daphne Bunskoek, Katja Schuurman, Aaf Brandt Corstius, Georgina Verbaan, Hedy d'Ancona e.a.

De Spaanse droom, vanaf 26 augustus om 20.30 uur:

Zonnige (Spanje, he?) realityserie waarin een aantal Nederlandse koppels strijden om hun eigen bed & breakfast te beginnen in het dorpje Acros de la Frontera in Andalusië. Daar staat namelijk het vervallen pand dat ze samen moeten opknappen, maar slechts één duo zal het B&B uiteindelijk ook echt gaan runnen. Gepresenteerd door: Art Rooijakkers.

Floor Faber, vanaf 27 oktober om 20.30 uur:

Maak kennis met Floor (Georgina Verbaan): deze licht neurotische twintiger leidt een chaotisch leven. Dit is vooral herkenbaar voor alle vrouwen die net als Floor worstelen relaties, carrière en hun familie. De serie is gebaseerd op de gelijknamige rubriek in de Viva.

Fringe, exacte startdatum nog niet bekend:

Deze nieuwe serie is van de hand van J.J. Abrams. In Fringe draait het om FBI-agente Olivia Dunham, die te maken krijgt met een reeks bizarre gebeurtenissen, die op de een of andere manier aan elkaar gelinkt zijn door een zogenaamd 'patroon'. Vind jij series als Lost en Alias helemaal te gek? Dan mag je Fringe zeker niet missen.

Reageren