Dit is het najaar van Veronica

Eerder vandaag vond in Amsterdam de najaarspresentatie van de SBS Groep plaats. Hier kreeg de vaderlandse pers een voorproefje op nieuwe programma's en series die de zenders in het najaar gaan uitzenden. Benieuwd wat er deze herfst zoal op Veronica te zien is? Lees snel verder!

Waar is de Mol?, vanaf 31 augustus om 21.30 uur:

In alweer het derde seizoen van Waar is de Mol? reist Johnny de Mol weer met een paar nieuwe Bekende Nederlanders naar een bestemming die voor hem of haar een speciale betekenis heeft.

Zo maakt Johnny met Beau (in traditionele kleding!) Schotland onveilig, bezoekt hij Indonesiƫ met Nicolette Kluijver en gaat hij met Jeroen van Koningsbrugge naar Australiƫ.

CQC, vanaf 28 augustus om 21.30 uur:

CQC is een wekelijkse nieuwsshow die actualiteiten, sport en entertainment volledig op de hak neemt. Beau van Erven Dorens neemt samen met nog twee andere presentatoren (namen nog geheim!) in razendsnel tempo het laatste nieuws door en ontziet hierbij niets of niemand.

Het trio wordt ondersteund door CQC-reporters die verschillende rode lopers, persconferenties en andere evenementen onveilig maken...

Fobiac, exacte startdatum nog niet bekend:

In een gloednieuwe reeks van Fobiac gaan Suzanne de Jong, Lauren Verster en Lange Frans de confrontatie aan met acht nieuwe angsten. De presentatoren maken reportages in binnen- en buitenland, waarin ze ook veel van zichzelf laten zien.

Hoe sterk het trio in hun schoenen staat wanneer ze worden geconfronteerd met lijken, extreme godsdiensten, geweld of gewoon een heleboel bloed is ergens dit najaar te zien.

Underbelly, exacte startdatum nog niet bekend:

Al meer dan tien jaar domineert de 'Carlton Crew' in het Australische Melbourne de onderwereld. Wanneer de markt rond amfetamines explodeert, komt ook de concurrentie om de hoek kijken. Als Alphones Gangitano wordt vermoord, is dat het begin van de beruchte 'Melbourne Gangland-oorlog'.

Als je graag kijkt naar The wire of The shield, is Underbelly voor jou ook een absolute must-see.

Reageren