Diva's willen vrouwelijke variant Toppers in concert

Als het aan Patricia Paay ligt, geeft ze volgend jaar samen met haar collega diva's Patty Brard en Tatjana Simic een reeks concerten in de geest van de Toppers. 

 

Wij zijn drie vrouwen die een waar spektakel op de bühne kunnen neerzetten

Patricia Paay verklaart in Story dat ze denkt dat het publiek toe is aan iets anders dan de Toppers. Als alternatief schuift ze haar nieuwe RTL 4-collega's Patty en Tatjana naar voren als "Als een soort Diva's in concert."

Paay heeft er alle vertrouwen in. "Wij zijn drie vrouwen die een waar spektakel op de bühne kunnen neerzetten. We zijn nu in gesprek met diverse artiesten die bij de diva-concerten een gastoptreden zouden kunnen doen. De reacties die we tot nu toe hebben ontvangen zijn zeer positief. Ook willen we meer als trio gaan optreden in het land. Dat we verder kunnen gaan met deze plannen hebben we te danken aan het succes van het programma.”

Met 'het programma' bedoelt Patricia het goed ontvangen Diva’s draaien door. "Zover ik heb begrepen komt daar ook een vervolg op, maar dat zal dan in de tweede helft van 2012 zijn. In februari heb ik het eerst druk met de opnamen van Holland's got talent, en natuurlijk met de voorbereiding van Diva’s in concert."

 

 

Reageren