Dj Armin van Buuren in College Tour

13 september 2013 16:49 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

In de tweede College Tour van dit seizoen is dj Armin van Buuren te gast. Het was wel even passen en meten om het in zijn drukke schema in te passen.

Uiteindelijk lukte het tussen twee optredens door: net ná Ibiza en vlak vóór Las Vegas. Armin van Buuren leidt een krankzinnig bestaan.

Beste dj van de wereld

Dat harde werken leverde hem - behalve een vermogen van 13 miljoen euro - al verschillende keren de titel ‘nr. 1 dj van de wereld’ op. Maar volgens Van Buuren zelf was zijn optreden tijdens het feest voor de inhuldiging van koning Willem-Alexander het hoogtepunt uit zijn leven tot nu toe.

Koninklijk Concertgebouw Orkest

Van Buuren (36) mocht samen met het Koninklijk Concertgebouw Orkest de Bolero ten gehore brengen terwijl koning Willem-Alexander, Máxima en hun drie dochters hem op het podium stonden toe te juichen.

Deze College Tour mogen studenten hem het hemd van het lijf ­vragen over dat optreden en over de rest van zijn imposante carrière. Dat gebeurt ­toepasselijk genoeg in de ­Pieterkerk te Leiden, de plaats waar Van Buuren zijn zegetocht begon.

Meer over