Dochter Henny Huisman vlucht naar ouderlijk huis

Lobke, de 33-jarige dochter van Henny Huisman, is met haar pasgeboren zoon Julius weer bij haar ouders gaan wonen. Ze hield het niet meer uit bij haar agressieve echtgenoot, die tevens de vader van Henny's kleinzoon is.

Bedreigingen
Volgens Lobke heeft echtgenoot Galid Aajoud haar meerdere malen bedreigd en vernederd. Als hij met alcohol op thuiskwam sliep ze beneden op de bank om snel het huis te kunnen verlaten als dat nodig mocht zijn. Eind december koos Lobke ervoor om met Julius weer bij haar ouders in te trekken, mede om zoon Julius te beschermen. De relatie met Galid heeft ze beëindigd.

Rechtszaak
Henny Huisman vertelt aan De Telegraaf dat er bij Galid geen redelijkheid te ontdekken is. Pogingen om via mediation afspraken te maken over de afwikkeling van het beëindigen van de relatie van Jobke en Galid en over een omgangsregeling lopen spaak. De rechter zal er aan te pas moeten komen.

Galid Aajoud zelf houdt het in een reactie op een "kleine ruzie". Hij is verontwaardigd dat hij uit het huis, dat Henny Huisman en zijn vrouw voor hun dochter kochten, is gezet.

 

Reageren