Dochter Lucille Ball wil geen veiling

De erfgenamen van Lucille Ball maken ruzie over de veiling van spullen van de in 1989 overleden Amerikaanse comedyactrice.

Ball was in de 20e eeuw een Amerikaans icoon. Ze speelde in veel films en was de koningin van de comedy. Lucille Ball overleed in 1989 aan de gevolgen van een gescheurde aorta.

Soap
Het lijkt een regelrechte soap. De veiling wordt georganiseerd door Susie Morton, de vrouw van Gary Morton. Gary had voor hij met Susie was getrouwd een relatie met Ball. Volgen we het nog?

Op de veiling zullen ook spullen van Morton onder de hamer gaan. Onder andere hun Rolls Royce, liefdesbrieven, portretten en verschillende awards moeten een leuk prijsje gaan opbrengen.

Erfenis
Lucie Arnaz Luckinbill, de dochter van Ball, is het hier niet geheel mee eens. Ze wil enkele persoonlijke spullen zelf hebben en dus niet laten veilen. Luckinbill wil de zaak nu voor de rechter brengen.

Ook Susie heeft al gerechtelijke stappen ondernomen. In het testament liet Ball wel al haar bezittingen na aan haar dochter, maar volgens Susie heeft Luckinbill allang afstand van die erfenis gedaan. Luckinbill wil nu bepaalde bezittingen van haar moeder en stiefvader in een museum onderbrengen.

Reageren