Documentaire over de beste DJ's

Dj’s Axwell, Sebastian Ingrosso en Steve Angello bereikten in 2010 een instant wereldsterren-status toen zij als Swedish House Mafia doorbraken met One. In twee jaar tijd gaven de mannen 285 shows weg in vijftien verschillende landen. Alles werd vastgelegd op film door regisseur Christian Larson. Het resultaat? 

In Until One is te zien hoe de drie vrienden van Swedish House Mafia de hele wereld over reizen en het ultieme rock ‘n roll-leven leiden.

BNN-dj Ajouad El Miloudi interviewde de mannen tijdens Mysteryland voor zijn 3FM-programma The Sence of Dance.

Overdonderd
Ajouad: "In deze documentaire is heel goed te zien hoe de dj's overdonderd worden door het success. Je ziet hoe hectisch en bizar internationale top-dj's leven. Een hobby werd een baan, een baan werd een leven. Een docu vol lol, spanning maar ook zeker verbazing!"

Kijkje achter de schermen
Swedish House Mafia beukte niet alleen op Mysteryland. Naast de vele internationale events waren de dj’s ook in de Amsterdam Arena tijdens Sensation.

In Until One is te zien hoe ze daar BNN’er Zarayda Groenhart tegen het lijf lopen. Regisseur Christian Larson produceerde ook de video’s voor One en Miami 2 Ibiza voor Swedish House Mafia.

De documentaire Until One. 3 On Stage: The Swedish House Mafia is op zaterdag 19 februari van 23.35 tot 00.20 uur te zien bij BNN op 3.

Reageren