Documentaire over twee maagden op een veiling

De Australische documentairemaker Justin Sisely maakt een film over een jongen en een meisje die hun maagdelijkheid op een veiling verkopen. 

Het zijn de twintigjarige Braziliaanse Catarina Migliori en de 21-jarige Australiër Alex Stapnov. Beiden reageerden op een oproep van de documentairemaker. Tot nu toe blijkt Catarina het populairst. Op haar maagdelijkheid is reeds 160.000 dollar geboden, Alex moet het tot nu toe doen met 1300 dollar. 

Vliegtuig

Justin Sisely kwam twee jaar geleden al met het plan voor de film, maar hij kreeg toen te maken met de Australische wetgeving, die de actie als prostitutie beschouwde. Vandaar dat Sisely nu met het idee is gekomen om de daad plaats te laten vinden in een vliegtuig dat van Australië naar de Verenigde Staten vliegt. 

Niet zoenen

Alex zou twee jaar geleden al meedoen, maar heeft zijn maagdelijkheid twee jaar extra bewaard om toch in de film te kunnen. De Braziliaanse Catarina heeft een goed hart want ze is van plan de opbrengst van de veiling te gebruiken voor een huizenproject voor arme Brazilianen. Ze heeft ook haar regels bekend gemaakt. Haar koper mag geen fantasieën uitleven, geen seksspeeltjes gebruiken en niet zoenen. Praten is wel toegestaan. 

 

 

Reageren