Documentairereeks RTL 5 geeft uitsluitsel over dood wereldsterren

20 mei 2014 14:39 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Michael Jackson, Whitney Houston en Anna Nicole Smith zijn wereldsterren die plotseling het loodje legden. RTL 5 komt met een driedelige serie over de dood van deze grootheden en geeft uitsluitsel over de ware reden achter hun overlijden.

Complottheorieën

De dood van een grootheid brengt de gekste complottheorieën met zich mee. Als we deze prachtige verhalen mogen geloven is Michael Jackson nog in leven, is Whitney Houston geofferd door de Illuminati en overleed Anna Nicole Smith aan illegale medicijnen die waren voorgeschreven door haar psychiater. 

Het harde bewijs

De reeks maakt voor eens en altijd een einde aan de bijzondere speculaties rondom de dood van deze celebrities. Naast interviews met vrienden en familie wordt het cruciale medische bewijs, afkomstig uit autopsies, wereldkundig gemaakt. Dit verklaart hoe en waaraan de megasterren zijn overleden. 

Opschudding

De aflevering over Michael Jackson zorgde in Groot Brittannië voor de nodige opschudding. Tegenstanders noemen de documentaire ‘smakeloos’ en ‘respectloos tegenover de familie’, zo meldt de BBC. Discovery heeft de serie door alle commotie en een rechtszaak uiteindelijk geschrapt. Wij kunnen vanaf 26 mei wél kijken naar de omstreden documentairereeks.

Michael Jacksons Autopsie: Zijn Lichaam Vertel Het Echte Verhaal maandag 26 mei vanaf 20.30 uur

Whitney Houstons Autopsie: Haar Lichaam Vertel Het Echte Verhaal maandag 2 juni vanaf 20.30 uur

Anna Nicole Smiths Autopsie: Haar Lichaam Vertel Het Echte Verhaal maandag 9 juni vanaf 20.30 uur

Meer over