Dokter Simon als makelaar

Voordat we Rick Engelkes leerden kennen als de knappe dr. Simon Dekker in Goede tijden slechte tijden, had hij al een kortstondige carrière als modeontwerper achter de rug. Na de modeacademie te hebben afgerond, trok de jonge hunk naar Parijs om te gaan werken voor de Franse designer Jean-Charles de Castelbajac.

Maar na twee jaar hield hij die kant van de mode voor gezien. Hij keerde terug naar Amsterdam om zijn geld te verdienen als model en acteur. De laatste jaren houdt de inmiddels 49-jarige acteur zich vooral bezig met zijn productiebedrijf REP (Rick Engelkes Producties), waarmee hij theaterstukken als Sexual Perversity en Romeo over Julia op de planken bracht.

Televisiewereld
Maar ook de televisiewereld blijft lonken. Onlangs zagen we hem nog voorbijkomen in het AVRO-programma Wie is de Mol? en vanavond doet hij in Verborgen gebreken zijn intrede als Bart Leijendekker, de voorzitter van de Makelaarsvereniging.

Noor en Bart
Noor krijgt de komende weken veel met hem te stellen. Vanavond moet ze voor de tuchtcommissie van de vereniging verschijnen. Als ze later Bart tegen het lijf loopt, gaan ze samen uit eten.

Extra
- Terug naar alle Kijktips >>
- Meer tv-nieuws op de Artikelenpagina >>

Reageren