Dokter Tinus terug op SBS 6 met tweede seizoen

3 juni 2013 10:33 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

In het najaar komt de succesvolle SBS 6-serie Dokter Tinus weer terug op de buis. En volgens de zender gaat er in dit tweede seizoen een hoop gebeuren.

Op 21 augustus start SBS 6 met het uitzenden van het tweede seizoen van de populaire serie Dokter Tinus. Volgens de zender zijn de verschillen tussen de stad en het platteland nog steeds ‘erg groot’.

“Het anders zo rustige Woerkem krijgt te maken met een aantal vervelende gasten. Zo komen de ouders van Tinus op bezoek, krijgt Ken een nieuwe liefde en maakt vader van Lisa zijn opwachting. Gijs raakt verwikkeld in een identiteitscrisis en de huwelijksklokken worden opgepoetst, maar voor wie?”, laat de zender weten in een persbericht.

Bekende gezichten in Dokter Tinus

De personages van het eerste seizoen keren ook weer terug. Zo kruipt Thom Hoffman weer in de huid van Dokter Martinus Elsenbosch, speelt Jennifer Hoffman onderwijzeres Liza, keert Jack Wouterse terug als de lokale klusjesman en Tygo Gernandt de neurotische politieagent Ken.

Mocht je het eerste seizoen gemist hebben, of krijg je er geen genoeg van? SBS 6 start woensdag 26 juni met de herhalingen van seizoen 1.

Meer over