Domino-effect zonder steentjes

Vanavond presenteren Nance en Hans Kraay jr. de nieuwe show waarin de grootste kettingreactie van de wereld te zien is. De hoofdingrediënten van deze spectaculaire avond zijn: strategisch denkwerk en een handige opstelling.

Een indrukwekkend domino-effect bestaande uit allerlei voorwerpen behalve de bekende dominostenen. Tien verschillende groepen, bijvoorbeeld sporters, cheerleaders, motorrijders of verplegers, bouwen een parcours van voorwerpen die met hun beroep of interesse te maken hebben.

Keihard gewerkt
Exploderende potten spaghetti, smeltend ijs, auto's die omrollen en een zestien meter hoge Boeing 767… Ieder parcours heeft een eigen thema waar de bouwers maandenlang keihard aan hebben gewerkt. Ze hebben alles uit de kast gehaald om dit evenement tot een groot succes te maken.

Uitdaging
Reddingswerkers maken gebruik van helikopters en honden voor hun parcours en cheerleaders gaan aan de slag met auto's en bierflesjes. De uitdaging voor de teams is om te proberen de voorwerpen zo neer te zetten dat de objecten zonder onderbrekingen omvallen.

Reageren