Donderdag finale Eeuwige Roem

Ex-topsporters Jochem Uytdehaage, Mark Huizinga en Margje Teeuwen strijden donderdagavond om de winst van het tv-programma Eeuwige Roem.

In Eeuwige Roem zijn negen voormalig topsporters op allerlei manieren getest. Doorzettingsvermogen, teamspirit, perfectionisme, stressbestendigheid, concentratie, uithoudingsvermogen en controle: elk van die eigenschappen stond centraal in één van de afleveringen. Zes spelers zijn afgevallen, slechts drie zijn er over.

Tandje
"In de zeven voorgaande afleveringen gaven de sporters alles wat ze in zich hadden. Maar voor de finale blijken de sporters toch nog een tandje harder te kunnen", zo schrijft de AVRO.

"Nog één keer halen ze alles en meer uit de kast voor de overwinning. Alle Olympische titels, geweldige overwinningen en eerder behaalde prijzen schuiven voor heel even naar de achtergrond. Alles draait nu om die felbegeerde titel: 'Eeuwige Roem'."

"De competitie wordt keihard gespeeld in deze gedroomde finale, de winnaar verdient absoluut Eeuwige Roem",’ aldus Toine van Peperstraten, presentator van het programma waarin de ex-topsporters het tegen elkaar opnemen.

Vorige week stemden ruim 1 miljoen kijkers op het programma af.

Reageren