Doorstart ONM niet geheel uitgesloten (update)

Het lijkt vooralsnog over te zijn met de soap Onderweg Naar Morgen. Over iets meer dan twee weken verdwijnt de nummer twee soap van Nederland van de televisie. Maar dat is niet het einde van het verhaal, meldt RTL Boulevard dinsdag. Uitgever Reality Bites Publishing gaat ONM voortzetten in romanvorm. Update 28-04: In een reactie op dat nieuws, geeft producent Endemol aan dat de soap nog niet definitief van de buis verdwenen is.

  • Update 28-04-2010: stop niet defintief.
Updates staan onderaan het artikel!

---

Origineel bericht 27-04-2010:
ONM door in romanvorm

Het lijkt vooralsnog over te zijn met de soap Onderweg Naar Morgen. Over iets meer dan twee weken verdwijnt de nummer twee soap van Nederland van de televisie. Maar dat is niet het einde van het verhaal, meldt RTL Boulevard dinsdag. Uitgever Reality Bites Publishing gaat ONM voortzetten in romanvorm.


Zendtijd werd de soap niet meer gegund, maar om de soap niet abrupt te hoeven beƫindigen, hebben de uitgever en Endemol besloten om de soap af te sluiten met een aantal boeken.

Trilogie
De eerste roman gaan verder waar de soap ophoud en moet samen met de twee vervolgen de verhaallijn afronden. Op dit moment liggen drie romans op de plank, maar als de boeken een succes blijken, is de kans groot dat er meer vervolgen komen.

De uitgever hoopt al twee weken na de laatste aflevering de fans te verblijden met de eerste ONM-roman.

ONM stopt halverwege mei, vanwege tegenvallende kijkcijfers.

---

Update 28-04-2010:
Stop ONM wellicht toch niet definitief

In een reactie op het nieuws dat ONM in romanvorm gaat verschijnen, heeft een woordvoerder van producent Endemol aan Televizier laten weten dat de stop van de soap mogelijk niet definitief is.


"De uitgever heeft het nieuws voortijdig de wereld in geholpen. Daardoor is dit allemaal een beetje een eigen leven gaan leiden. Inderdaad komt er deze zomer een ONM pocketuitgave, zodat de fans hun favoriete serie zelfs mee kunnen nemen op vakantie. Een leuk extraatje zodat de fans zomerstop van ONM kunnen overbruggen", aldus de woordvoerder.

"Maar achter de schermen vinden ondertussen nog wel degelijk serieuze gesprekken plaats over een mogelijk vervolg. Wanneer we daar definitief uitsluitsel over hebben, is nog niet te zeggen. Over spannende cliffhangers gesproken", zo wordt daar nog aan toegevoegd.

Reageren