Dr. Love Robbert ten Brink terug op RTL 4 met nieuwe show

Volgend jaar keert de geliefde presentator terug bij RTL 4 met een nieuwe liefdesshow. All You Need is Love en Love is in the Air komen al eerder terug op de buis.

In de Coen & Sander Show vertelde Ten Brink het volgende: “All You Need Is Love komt sowieso vanaf de Kerst weer terug en er is een nieuwe serie in het nieuwe jaar. We komen volgens mij eind augustus of begin september met Love is in the Air, waarvoor we nu aan het rondreizen zijn. We zijn net terug uit Costa Rica.”

Robbert reist er op los

De presentator, die met All You Need Is Love in februari voor het laatst op tv was, vertelt ook dat het nieuwe programma een liefdesshow is. Ook heeft geluksvogel Robert voor de nieuwe serie flink wat mooie plekjes gezien. “We waren in Montreal, Vancouver, Los Angeles, Atlanta en we gaan overmorgen naar Mexico. Kan het nog mooier?”

Robbert goed voor een lintje

Robbert ten Brink is maandag flink in het zonnetje gezet met een koninklijk lintje. De presentator is benoemd tot ridder in de Orde van Oranje-Nassau. hij kreeg het lintje voor zijn ambassadeurschap van het Ronald McDonald Huis. “Ik ben onuitsprekelijk vereerd. Ik dacht toen ik binnenkwam: hè, wat doet die hier en die? En als burgemeester Van der Laan er is, weet je dat het hommeles is", aldus Ten Brink.

Reageren