Drie broers en één boerin in Boer Zoekt Vrouw

Boer Zoekt Vrouw kende ook dit jaar weer talloze inschrijvingen: de deelnemende boeren (en een boerin) zijn bekend! De opmerkelijkste vrijgezellen van dit jaar zijn drie broers die alledrie op zoek zijn naar een partner, en natuurlijk is er ook dit jaar weer één boerin van de partij. Vanaf nu kunnen geïnteresseerden, die denken de liefde te vinden in een van de boeren, zich inschrijven.

Zondag 5 september was de kick off van Broer Zoekt Vrouw. De aflevering waarin de boeren zich aan de kijkers voorstelden werd door maar liefst 3,3 miljoen mensen gevolgd, zo bleek maandag uit cijfers van de Stichting KijkOnderzoek.

Drie broers
Dit jaar presenteerden niet, zoals gewoonlijk, tien boeren zich, maar is het aantal opgelopen naar twaalf. De meest opmerkelijke deelnemers zijn de drie broers Hans (39), Martin (42) en Gradus (56) uit Laren. Ze zijn alle drie op zoek naar een metgezel.

Maar ook dit jaar is er weer een dame van de partij. In navolging van boerin Agnes uit seizoen 3 probeert dit jaar ook kaasboerin Annemarie (31) uit Zuid-Holland de liefde te vinden.

Succes
Boeren die de liefde zoeken via de TV is al jaren een succesvolle formule op de Nederlandse TV. Het van oorsprong Britse televisieprogramma begint dit jaar aan haar vijfde serie. Vorig jaar wist het programma een recordaantal van 4,4 miljoen kijkers te trekken.

Aanmelden
Geïnteresseerden kunnen tot en met 19 september een brief sturen naar één van de boeren. Op 12 december zal duidelijk worden welke vijf boeren enkele weken door de camera's gevolgd zullen worden in hun zoektocht naar de liefde.

Reageren