Dries Roelvink danst de sirtaki

Dries Roelvink doet aanstaande zaterdag mee aan Let's dance - het programma van Carlo Bozshard en Irene Moors waarin BN'ers hun favoriete fragmenten of liedjes nadoen - en gaat daar de sirtaki dansen. Naar goed Grieks gebruik zal het serviesgoed daarbij ook niet worden gespaard.

Leuk voor de mensen op de eerste rij! Dries danst zaterdag de sirtaki met zijn Griekse vrienden van het Amsterdamse restaurant Plato. Ze schijnen nu al druk aan het oefenen te zijn.

Char, het medium
Dat is op zich ook geen overbodige luxe, want de volkszanger moet het zaterdag in Let's dance niet tegen de minsten opnemen. Zo spelen Char (het medium) en Sander Janson (Campinglife) een beroemde scène uit Westside story na.

Radio 538
Daarnaast is Renate Verbaan te zien als Christina Aguilera, doen de Echte Gooische Meisjes de Jackson 5 na imiteren de dj's van Radio 538 de 2001-versie van Lady Marmelade. Maar wij verheugen ons toch het meest op het optreden van Dries. Grote vraag blijft natuurlijk: wie gaat na de uitzending al die scherven opruimen?

Reageren