Dries Roelvink en Jack Spijkerman hebben ruzie

6 juli 2012 16:06 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Jack Spijkerman stelde gisteren bij het RTL 4-programma Tour de Jour voor om Dries Roelvink dood te schieten. Maar van zulke taal is Dries niet gecharmeerd.

Elke dag zingt Dries Roelvink een liedje in het RTL 4 programma en elke dag vraagt Wilfred Genee hoe hij beste van Dries af kan komen. “Is doodschieten geen optie?”, antwoordde Jack Spijkerman gisteren, toen hem gevraagd werd hoe hij Dries Roelvink het liefst het programma ziet verlaten.

Dries vs. Jack
Die opmerking schoot Dries helemaal in het verkeerde keelgat. Beide bekende Nederlanders geven sindsdien in diverse media hun kant van het verhaal. "Ik werd echt boos”, laat Dries weten aan RTL Boulevard. "Je kan bij mij heel ver gaan en er moet heel wat gebeuren voordat je mij boos hebt, maar als ik het had gehoord dan had ik hem echt een hoek gegeven.”

Grapjas
Jack Spijkerman had daar wel een antwoord op: “Het is echt onzin dat hij zegt dat hij kwaad is. Maar goed, we kennen Dries natuurlijk allemaal als een aandachtsgeil persoon”. De presentator benadrukt dat hij niet echt wil dat Dries wordt doodgeschoten, “Iedereen begrijpt toch wel dat dit een grap was? Zo niet dan ben je niet goed bij je hoofd”.

Sorry Dries!
Dries is ondertussen bang dat Jack iemand met een vuurwapen in de la op verkeerde gedachtes heeft gebracht: “Ik kom uit een ander milieu dan Jack. Bij ons milieu kan het zo maar eens voorkomen dat er iemand losse handjes heeft". Om het goed te maken wil Dries excuses van Jack. Maar die gaat ie volgens Jack niet krijgen.

Meer over