Dries Roelvink in Jouw Vrouw, Mijn Vrouw VIPS

13 juni 2013 12:49 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Honoria Roelvink en Mylène de la Haye ruilen van man in de laatste aflevering van Jouw Vrouw, Mijn Vrouw VIPS.

Honoria is de wederhelft van Dries Roelvink (54). Zij trouwde in 2010 met de licht ontvlambare volkszanger ‘omdat hij is wie hij is en lekker zichzelf blijft’. Dries beweert met 200 vrouwen naar bed te zijn geweest; aan zijn eerste huwelijk hield hij een dochter en twee zoons over.

Journaliste Mylène de la Haye

Zijn leeftijdgenoot Mylène de la Haye heeft ook een scheiding achter de rug. De tv-presentatrice en schrijfster bracht twee kinderen groot. Na een relatie met een 16 jaar jongere bluesmuzikant heeft ze tegenwoordig een Friese vriend, Fedde. Vorig jaar publiceerde ze een boek over de facelift die ze onderging, Smoelwerk.

De laatste aflevering van Jouw Vrouw, Mijn Vrouw VIPS

In de laatste aflevering van Jouw Vrouw, Mijn Vrouw VIPS trekt Honoria vijf dagen bij Fedde in en gaat Mylène logeren bij ‘dolle’ Dries. Haar kennende zal ze zich de kaas niet van het brood laten eten door de gastheer. In een interview met RTL Boulevard was ze wat kritisch over Roelvink. "Hij stelt nooit een vraag, hij doet niets, hij is alleen maar met zijn uiterlijk bezig", zo vatte ze haar week met Dries samen. Gelukkig had ze nog wel wat positiefs te vertellen: "Dries heeft alleen maar minpuntjes, maar het is wel een leuk mens".

Mylène heeft vast veel moeten poetsen in huize Roelvink. In een recente aflevering van Hoe Schoon is... liet Dries duidelijk blijken dat, wat betreft hem, het enige recht van een vrouw het aanrecht is.

Of de vips-variant van het uitwisselingsprogramma van RTL 4 een vervolg krijgt, is nog onbekend. Aan de kijkcijfers zal het niet liggen: de vaak hilarische realityserie trok gemiddeld ruim een miljoen kijkers.

Meer over