Duivelse rol voor Mark Pellegrino

In Lost schittert hij al een tijdje als de zeer mysterieuze Jacob (is ie nou slecht of juist goed?), maar in zijn toekomstige rol bij Supernatural kan Mark Pellegrino pas écht losgaan.

In het nieuwe seizoen van de serie over demonenjagers Dean en Sam Winchester kruipt de acteur namelijk in de huid van niemand minder dan Lucifer.

Duivel
Aan het einde van het vierde seizoen (nog niet in Nederland op tv uitgezonden) was te zien hoe Lucifer werd bevrijd uit de hel. Het duivelse beest kwam toen niet volledig in beeld, dus het was nog even onduidelijk hoe Satan eruit zou komen te zien. Maar nu weten we dus dat de demoon schuil zal gaan achter het fijne uiterlijk van Mark Pellegrino.

Jacob
Die-hard Lost-fans, die wat afleveringen betreft gelijk lopen met de VS, zullen zich bij het lezen van dit nieuws wellicht afvragen wat dit voor Jacob (Mark's personage in Lost) betekent. Hij werd in de laatste aflevering van seizoen 5 neergestoken door Locke, dus dit zou een teken kunnen zijn dat Jacob deze steekpartij niet overleeft.

Terugkerend
Gelukkig lijkt dat vooruitzicht mee te vallen (of misschien juist niet, want we weten nog steeds niet zeker of Jacob bij 'de goeien' hoort), want op de loonlijst van Supernatural staat Lucifer (Mark) genoteerd als een "terugkerende rol".

Reageren