Dukes of Hazzard terug op tv

Of het nou komkommertijd of sentiment is maakt voor de fans weinig uit: de in de jaren tachtig populaire serie 'The dukes Of Hazzard' is vanaf maandag 15 juni terug op tv!

RTL 7 gaat het zesde seizoen van de serie uitzenden. Die zit zoals altijd weer vol met met gewiekste plannetjes, mooie dames en dolle autopret langs de wegen van Hazzard Country.

Kidnapping
In de eerste aflevering, 'Lulu's Gone Away', trekt Lulu zich terug in de boerderij van de Dukes als ze een woordenwisseling heeft gehad met haar man, Boss.

Als de Dukes weg zijn voor een boodschap, wordt Lulu gekidnapped door drie personen die haar al weken gevolgd zijn. Het drietal eist losgeld van Boss, de rijkste man van de stad. Boss wil al zijn bezittingen afstaan om Lulu veilig thuis te krijgen. De oplichters laten hem weten dat ze Lulu zullen verwonden als hij de politie erbij betrekt.

De wanhopige Boss doet echter het tegenovergestelde en vraagt Sherrif Rosco om hulp. Ook de dukes bieden gelijk hulp; ze zetten Rosco op een zijspoor en zetten zelf de achtervolging in.

Uitzending RTL 7: vanaf maandag 15 juni tussen 18.00 en 18.55 uur.

Reageren