DWDD en Marc-Marie twijfelen

Het is nog steeds niet duidelijk of Marc-Marie Huijbregts terugkeert als tafelheer bij De Wereld Draait Door. De afgelopen jaren was Huijbregts steeds op vrijdag de vaste gast van presentator Matthijs van Nieuwkerk in de VARA-talkshow.

Maar nu lijkt Marc-Marie steeds meer het gezicht te worden van SBS 6. Eerder deed hij al zijn intrede als nieuwe jurylid bij de SBS-show Popstars, dit weekend werd ook bekend dat de komiek Gerard Joling gaat vervangen in De Zaterdagavondshow.

Popstars-vrijdag
Joling zou die show samen met Beau van Erven Dorens presenteren, maar de zanger is oververmoeid. SBS heeft Huijbregts opgeroepen als zijn vervanger.

In mei liet Marc-Marie via Twitter weten nog wel heil te zien in een samenwerking met De Wereld Draait Door. "Alleen niet op de Popstars-vrijdag", stond toen op zijn twitterpagina te lezen.

Duidelijkheid
Een woordvoerster van de VARA vertelt: "De redactie is pas sinds kort bij elkaar en er wordt nu volop geëvalueerd. Op 6 september begint DWDD weer en dan wordt duidelijk welke tafelheren en -dames Matthijs het komende seizoen zullen bijstaan."

Reageren