Dyanne neemt even pauze

De zwangere Dyanne Beekman kiest na een drukke periode voor haarzelf en haar toekomstige baby. Daarmee komt er na vier afleveringen al een abrupt einde aan Wat je ziet ben je zelf.

Dyanne had de afgelopen tijd een overvolle agenda, zo vertelt ze zelf: "Het evenement Fashion in Focus, mijn eigen collecties, stijladvies op Wehkamp.nl, de samenwerking met magazine Vrouw en het programma Wat je ziet ben je zelf. Ik heb heel veel van mijn lijf gevergd. Dat kan niet langer."

Begrip
Gelukkig was RTL-programmadirecteur Erland Galjaard daar om Dyanne gerust te stellen. "Hij was heel begripvol. Er zijn nu vier afleveringen klaar, we gaan later dit jaar verder." De imagostyliste werd eerder dit jaar al op het matje geroepen door het ziekenhuis toen zij last bleek te hebben van uitdrogingsverschijnselen.

Alles of niets
"De artsen waarschuwden toen ook dat ik rustig aan moest doen, maar ik was met grote projecten bezig en ga voor kwaliteit: alles of niets. Nu is het alsof mijn kindje zegt: 'mama waar ben je allemaal mee bezig?'. Ik heb mijn agenda nu drastisch geleegd." Dyanne is ruim twintig weken in verwachting. Dus hebben zij en haar geliefde Frans nog alle tijd om samen van de zwangerschap te genieten.

"Ik krijg een kindje met de leukste man van de wereld. Ik vergeef het mezelf nooit als er iets verkeerd zou gaan."

Wat je ziet ben je zelf is vanavond om 22.30 te zien op RTL 4.

Reageren