Echte meisjes én homo's op de prairie

24 januari 2013 10:34 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Na de jungle en Nepal, stuurt RTL 5 nu een stel realitydames naar de prairie. En dat alles onder leiding van Patty Brard. Gekkenhuis! 

Jill (Oh Oh Europa), Kim (In Love With Sterretje), Ovo (Benelux' Next Top Model), Claire (De Gouden Kooi) komen als eerst aan op de uitgestrekte prairies van Utah en daar wacht ze een enorme verrassing. Hun tegenstanders zijn geen echte meisjes, maar echte jongens. Hoewel, echte jongens, het gaat hier om Ricardo (De Gouden Kooi), Joost (De Modepolitie), Sunny (Take Me Out), Gio (Oh Oh Cherso) en Bram (Barbie’s Bruiloft). En dat zijn niet de meest mannelijke mannen op deze aardbol. 

Michella

En dan nog is het niet klaar met de onverwachte wendingen, want er ontbreekt nog een meisje in het programma. Dat blijkt de beruchte Michella uit Dames in de Dop en Echte Meisjes in de Jungle, en zij is vooral befaamd om de ruzies die ze ontketent overal waar ze haar zwaar opgemaakte gezicht laat zien.  

Koeien

En dan moeten de dames en heren nog aan de opdrachten beginnen. Zoals bijvoorbeeld een kudde koeien dwars door het ruige landschap van Utah leiden. Onderweg worden ze door Patty Brard getest op hun kracht, hun uithoudingsvermogen en kennis van het Wilde Westen. Wekelijks krijgen de teams opdrachten waarmee geld valt te verdienen. De winnaar kan met maximaal 40.000 euro terug naar huis keren. 

Echte Meisjes op de Prairie start op dinsdag 5 maart om 21.30 uur. 

 

Meer over