Eddy in quarantaine?

Het was even schrikken voor Eddy Zoëy, de nieuwe presentator van het avonturenprogramma Expeditie Robinson. Eddy en zijn crew kregen te maken met een Zweedse regisseur die in Maleisië symptomen van de Mexicaanse griep vertoonde. Uit voorzorg moest de crew een hele dag in quarantaine.

De griep ontstond nadat de regisseur vanuit Mexico naar Maleisië was gevlogen. De griepverschijnselen kreeg hij pas na acht dagen, en de man werd prompt in het ziekenhuis opgenomen. Meteen dacht iedereen aan de Mexicaanse griep.

Gewone griep
Uiteindelijk kon er opgelucht adem worden gehaald, want na uitgebreid onderzoek in het ziekenhuis bleek het niet om dé Mexicaanse griep te gaan maar om 'een' gewone griep. Eddy en de crew mochten meteen weer uit quarantaine en de opnames konden gewoon doorgaan en liepen geen vertraging op.

Extra uitzendingen
Fans kunnen zich verheugen: "Omdat dit seizoen zo spannend is, komen in de eerste drie weken van Expeditie Robinson extra uitzendingen," zo vertelde Eddy eerder al aan RTL Boulevard.

Je kon ook al eerder op Televizier.nl lezen dat RTL-gezicht Eddy de opvolger is van de overleden Ernst-Paul Hasselbach, die Expeditie Robinson groot heeft gemaakt.

Expeditie
In 'Expeditie' proberen zestien mensen op een prachtig onbewoond eiland te overleven. Zoals bij ieder spel vallen er deelnemers af, tot er een winnaar overblijft. En die gaat met een berg geld naar huis. Eddy presenteert Expeditie Robinson samen met de Vlaamse Evi Hanssen.

Reageren