Eddy Zoey doet 'Expeditie'

Eddy Zoey wordt de nieuwe presentator van het avonturenprogramma Expeditie Robinson. De naar RTL overgestapte Eddy, die groot werd bij BNN, wordt daarmee de opvolger van de overleden Ernst-Paul Hasselbach.

Hasselbach overleed op 11 oktober 2008 door een auto-ongeluk in Noorwegen.

Hij presenteerde Expeditie Robinson tien seizoenen lang en was het creatieve brein achter het programma. Hij was dan ook onlosmakelijk met het programma verbonden. Na zijn overlijden was lange tijd onzeker of het programma ooit nog uitgezonden zou worden.

Grote twijfels
RTL-programmadirecteur Remko van Westerloo van RTL5 maakte woensdag dus bekend dat dat wel degelijk het geval gaat zijn. Hij voegde eraan toe dat RTL lang geworsteld heeft met de vraag of en hoe het tv-station verder moest met de realityserie.

In 'Expeditie' proberen zestien mensen te overleven op een onbewoond eiland. Steeds valler er bewoners af, tot er een winnaar over blijft. Die gaat met een zak geld naar huis.

Datingshow
Eerder was al bekend dat Eddy voor RTL5 de datingshow Take me out gaat presenteren. Voor BNN presenteerde Eddy Zoëy de laatste jaren Nu we er toch zijn.

Reageer!
Expeditie gaat door! Met Eddy... is dat goed of niet?

Reageren