Eddy Zoëy gewond

Presentator Eddy Zoëy is dinsdag gewond geraakt tijdens opnames van een geheime pilot voor een nieuw programma. De presentator sprong van een trapje, viel, en kneusde zijn rib.

De pechvogel strikes again. Presentator Eddy Zoëy is gewond geraakt tijdens opnames van een pilot voor een nieuw programma.

"We waren een pilot aan het filmen, waar ik weinig over kan zeggen", vertelt de presentator bij RTL Boulevard. "Maar er moet wel eens een sprongetje gemaakt worden. En door de regen was het nogal glad. Ik stond op een houten trappetje en ik ging lelijk onderuit. Nu heb ik een gekneusde rib. Ik kan wat moeilijk ademhalen."

Gekneusde rib
Het is een gekneusde rib, en Eddy weet nog wel van vroeger hoe dat kan voelen. Hij kneusde eerder al eens een rib, en tijdens de opnames van Expeditie Robinson viel hij met een scooter. Ademhalen, lachen, hoesten en niezen zijn momenteel geen pretje. Daarnaast doet de presentator 's nachts geen oog dicht.

Toch wil hij blijven werken: “Ik ga er alles aan doen dat ze me wat rommel inspuiten zodat tijdens Take Me Out alles gewoon werkt”.

Ondanks alle pijn had Eddy wel nog tijd om zijn volgers op Twitter op de hoogte te houden:

Eddy_tweet

Reageren