Eddy Zoëy vertelt over ongeluk

Ruim een maand geleden heeft Eddy Zoëy een ongeluk gehad. Zoëy, op dat moment in Azië voor de opnames van Expeditie Robinson, viel van zijn scooter.

"5 hechtingen in m'n kin, dikke lip, + 'n 10-tal schaafwondjes. Tja, 'n scooter waarvan de gashendel defect is kan 'n leuke val veroorzaken", twitterde de presentator toen. Televizier vroeg hem wat er precies gebeurde.

Enorme baard
"Ik heb een scooterongelukje gehad op Maleisië. Dat was niet zo handig. Ik ben allang blij dat ik het programma gewoon kon doen. Ik wilde niet dat de kandidaten het zouden zien, want dan zou het een gespreksonderwerp worden", zei Zoëy.

De presentator probeerde het akkefietje voor de deelnemers verborgen te houden, maar dat was nog niet zo makkelijk. "Ik zat onder de schaafplekken en had vijf hechtingen in mijn kin. Gelukkig had ik een enorme baard, waardoor je er niets van zag."

Geopereerd
Eind goed, al goed? Niet helemaal. Zoëy: "Het valt allemaal wel mee, maar er is een heel klein botje in mijn pols is gebroken. Dat verhaal gaat misschien wel een vervelend staartje krijgen. Ik moet binnenkort opnieuw foto’s laten maken omdat het misschien helemaal verplaatst is en dan moet ik geopereerd worden."

Toch is Zoëy blij dat het bij deze verwondingen is gebleven. "Het had veel erger kunnen aflopen en dan hadden we echt een probleem gehad met het programma. Ik stap nooit meer op de scooter, het is klaar", zegt hij.

Het gehele interview met Eddy Zoëy is te lezen in Televizier nummer 35.

Reageren