Een bekend gezicht in Ghost whisperer

23 februari 2009 11:40 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Hilary Duff heeft binnenkort een gastrol in Ghost whisperer. De actrice en zangeres komt het kleine dorpje waar geesten Melinda Gordon altijd weten te vinden een aantal weken gezelschap houden. Maar wat is de aanleiding voor dit bezoekje? Worden Melinda en Hilary vriendinnen of misschien wel vijanden?

Geen reden om je zorgen te maken. Hilary en Jennifer zijn in het echte leven al lange tijd vriendinnen. Het zal je dan ook niet verbazen dat het Jennifer leuk leek om Hilary een gastrol te geven in 'haar' serie. Als co-producent van Ghost whisperer kon zij de gastrol aanbieden. Enthousiast als Hilary is, zat ze meteen op het puntje van haar stoel: "Geef mij die rol maar, ik doe het!"

Geest probleem
Als acteur in Ghost whisperer moet je haast wel iets te maken hebben met een geest. En laat daar nu net een nieuw probleem opduiken dat Melinda Gordon moet oplossen. Hilary speelt namelijk een vrouw die wordt belaagd door een geest uit het verleden. Het gaat om een man met wie zij een relatie had voor hij overleed. Hij heeft nog een appeltje met haar te schillen.

Nachtmerries
De geest van Hilary's ex bezorgt haar vreselijke nachtmerries. Voor het personage (naam nog onbekend) is er geen uitslapen meer bij. Wanneer zij ligt te slapen, wordt ze door haar appartement geslingerd en komt ze letterlijk aan het plafond te hangen. Weet Melinda dit probleem op te lossen?

Praten over deze serie doe je op het Ghost whisperer-Forum

Meer over