Een blauwbekkende Rob in De reünie

Bernice Notenboom is al een echte avonturier als ze in 1980 in klas 5 Havo zit van het St. Lucia in Rotterdam. In januari 2008 komt ze in het nieuws door als eerste Nederlandse vrouw voet op de Zuidpool te zetten. Rob Kamphues ontmoet Bernice in deze aflevering van De reünie in Groenland, waar ze op expeditie is.

Haar klasgenoot Frank joeg jaren geleden ook zijn dromen na: hij werd politieagent, maar belandde na de Bijlmerramp in 1992 jarenlang in de ziektewet. Samen met Rob gaat hij terug naar de rampplek waar hij zestien jaar geleden hulp verleende.

Bodybuilders
Vrolijker is het verhaal van de populaire Perry en Dolores, die in de klas verkering krijgen en nu, zoveel jaren later, nog steeds bij elkaar zijn. Ze delen een passie voor bodybuilden en schoppen het tot Nederlands en Europees kampioen.

Op bezoek
Yvonne stond in de klas vroeger bekend als het meisje met twee verstandelijk gehandicapte broers. Nu haar ouders er niet meer zijn, heeft zij een groot deel van de zorg op zich genomen. Iedere week kookt het drietal gezamenlijk en vanavond is Rob is uitgenodigd om te komen eten.

Reageren