Een Doe-het-zelf-date met Erik?

Erik van der Hoff gaat het programma Doe-het-zelf-date presenteren. In het nieuwe programma van NET 5 worden single vrouwen en klussers aan elkaar gekoppeld.

Een combinatie van liefde en klussen móet wel mooie televisie opleveren, de twee gaan namelijk moeilijk samen en vormen samen dé perfecte relatietest. Ook in Doe-het-zelf-date wordt deze uitdaging aardig op de proef gesteld.

Indruk
Per aflevering gaan er drie vrijgezelle klussers aan de slag gaan in het huis van een single dame. Om indruk te maken zullen de mannen zich in het zweet moeten werken en zullen zij alle onafgemaakte klusjes in het huis van de dame opknappen. Ze doen hun uiterste best, maar of hun harde werk ook tot het gewenste resultaat leidt is nog maar te bezien...

Discussies
Erik van der Hoff, die het programma presenteert, weet als geen ander dat klussen tot spanningen kan leiden. Toen hij de klussers in Het blok begeleidde was hij immers vaak getuige van hoogoplopende discussies.

Strijd
In het programma zullen de mannen strijden om hun ideale vrouw en ze zullen daarbij tot het uiterste gaan. Zo denken sommige doe-het-zelvers punten te scoren door het vakmanschap van hun rivaal af te doen als prutswerk. Vinden vrouwen een charmante, goed uitziende man nog steeds zo sexy als hij het fraaie stucwerk of hun prachtige badkamer volledig ruïneert?

Doe-het-zelf-date is vanaf 15 februari wekelijks om 19.30 uur te zien bij NET 5.

Reageren