'Een Nieuw Begin' met Angela Groothuizen

Angela Groothuizen gaat voor RTL 4 een programma presenteren waarin deelnemers van hun littekens worden afgeholpen. Van binnen en van buiten.

Productiemaatschappij Blue Circle is op zoek naar kandidaten die bij een ongeluk of brand betrokken zijn geweest en daar uiterlijk en innerlijk littekens aan hebben overgehouden. 

Ongeluk of brand

"Het leven is mooi maar ook onvoorspelbaar." Zo luidt de oproep. „Net als je denkt dat je het allemaal voor elkaar hebt, kan een gelukkig leven abrupt tot stilstand komen door bijvoorbeeld een ongeluk, een brand of een ernstige ziekte. Naast de zichtbare gevolgen, zijn er ook onzichtbare – mentale – gevolgen.”

Angela Groothuizen

In het programma Een Nieuw Begin gaat Angela Groothuizen aan de bak met een team van cosmetisch chirurgen en psychologen zodat de kandidaat aan het eind van het programma weer mooi en zelfverzekerd is.

Blue Circle schrijft verder dat het niet de bedoeling is dat je jezelf opgeeft, maar een ander. Mocht je iemand weten: dan kan het¬†verhaal met foto’s naar casting@bluecircle.tv

Reageren