Eerste homohuwelijk in Goede Tijden

In de succesvolle RTL 4-serie ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’ stapt Nederlands meest besproken gay-koppel, Lucas Sanders (Ferry Doedens) en Menno Kuiper (Dave Mantel) eindelijk in het huwelijksbootje.

Voor ‘GTST’, dat al jaren een trouw miljoenenpubliek weet te trekken, is dit het eerste homohuwelijk in de geschiedenis van de serie.

Stefano Sanders

Sinds Lucas en Menno op eerste kerstdag eindelijk weer tot elkaar zijn gekomen en hebben besloten alsnog te gaan trouwen, zijn de voorbereidingen in Meerdijk van start gegaan om er een bijzonder feest van de maken. In het grootste geheim is Lucas’ vader Stefano (Bas Muijs) speciaal voor de bruiloft overgekomen om zijn eigen zoon in de echt te verbinden met Menno. Voor Lucas, die zijn tranen niet kan bedwingen, is dit een geweldige verrassing.

Problemen

Terwijl iedereen zich op de romantische trouwlocatie verzamelt in haar mooiste jurk en zijn mooiste pak, Sjoerd (Guido Spek) en Wiet (Pip Pellens) nog voor de laatste keer hun liedje oefenen, dreigt alles in het water te vallen…

Liefdesleven

Sjoerd en Wiet worstelen ondertussen met hun prille liefde. Sjoerd vindt dat ze hun gevoel voor elkaar niet langer geheim kunnen houden voor Rikki (Robin Martens). Lorena (Gigi Ravelli) ontmoet een man waarvan ze weet: dit wordt mijn nieuwe liefde. Nina (Marly van der Velden) geniet van het geluk van haar broertje, maar realiseert zich daardoor des te meer dat haar eigen liefdesleven op z’n gat ligt.

Meer over:

Reageren