Eerste liveshow Voice of Holland levert veldslag op

De eerste liveshow van The voice of Holland heeft een fikse aderlating opgeleverd. Maar liefst vier van de twaalf talenten moesten hun spullen pakken.

De eerste aderlating in de teams is een feit. Nadat de twaalf kandidaten hadden opgetreden, kwamen de stemmen binnen en vond de eerste schifting plaats.

Martijn Krabbé las in The voice of Holland: the results de namen voor van de talenten die direct naar huis moesten omdat ze te weinig stemmen hadden gekregen. Dit betekende dat Angela Groothuizen afscheid moest nemen van Gino Emnes, terwijl Nick en Simon machteloos moesten toekijken hoe Jomy Boky het veld moest ruimen.

In de singoff bracht Daniël van der Zee opnieuw Promise me ten gehore, terwijl Laura Estévez wederom Mama do zong. Angela Groothuizen en haar team waren er al snel uit en stuurden muziekleraar Daniël naar huis, terwijl ze opmerkte dat Laura niet eens in de singoff had mogen staan.

Nick en Simon hadden het niet veel gemakkelijker. Van hun talenten bleken Chris Hordijk, Charly Luske en Danjil Tuhumena veilig.  De sing off ging tussen Emmanuel Anning en Marloes van Ommen.

Emmanuel bracht een vurige encore van Rolling in the deep. Marloes sloot met Listen de avond. Toch waren ook Nick en Simon er al snel uit. Nick gaf het verlossende woord, ook al stijgen zowel Emmanuel als Marloes boven zichzelf uit, toch kozen ze voor Marloes.

Reageren