Eerste Nederlandse MasterChef nieuwe gezicht 24Kitchen

1 augustus 2013 10:41 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

24Kitchen heeft er een nieuw gezicht bij. De eerste winnares van de Nederlandse MasterChef, Estee Strooker, gaat aan de slag voor de Nederlandse foodzender.

Vanaf 5 september gaat Estee het programma De Makkelijke Maaltijd presenteren. Hierin bereidt ze simpele gerechten voor de doordeweekse dag. Met haar 22-jarige leeftijd is Strooker de jongste chef van de 24Kitchen.

MasterChef

Ondanks haar jonge leeftijd heeft Estee Strooker al een flinke staat van dienst. Zo ging ze na haar vwo-opleiding naar Parijs om een koksopleiding te volgen. Vervolgens won ze in 2010 de allereerste Nederlandse MasterChef. Momenteel runt de blondine haar eigen restaurant; 't Amusement in Arnhem.

De Makkelijke Maaltijd

Estee heeft veel zin in haar nieuwe tv-avontuur. Haar levensmotto is niet voor niets "durf risico's te nemen!" Met De Makkelijke Maaltijd hoopt ze Nederland te laten zien dat het helemaal niet eng is om een maaltijd vanaf nul te bereiden, want “iets wat helemaal zelf gemaakt is, smaakt toch altijd het best!”

Rudolph van Veen

Strooker staat er niet helemaal alleen voor in het kookprogramma. Ze gaat de makkelijke maaltijden namelijk samen met Rudolph van Veen en zijn jonge talenten bereiden. Het programma is elke werkdag om 18.30 uur te zien op 24Kitchen.

Meer over