Eerste Oh Oh Tirol groot succes

Voorafgaand aan Oh Oh Tirol vroegen critici zich af of Nederlanders na Oh Oh Cherso nog wel zin hadden in nog zo'n reeks met dezelfde Haagse jongeren. Het antwoord is ja, want naar de eerste aflevering keken donderdagavond ruim 1.139.000 mensen.

Dat blijkt uit kijkcijfers die de Stichting KijkOnderzoek vrijdag bekend heeft gemaakt. Met de 1,1 miljoen kijkers zit Oh Oh Tirol nog niet op hetzelfde niveau als Oh Oh Cherso, maar met zulke cijfers mag RTL 5 best tevreden zijn.

Kirchberg

In Oh Oh Tirol gaat de inmiddels beroemde Haagse vriendengroep weer op vakantie. Deze keer gaan Sterretje & co op wintersport in het Oostenrijkse Kirchberg. Naast alle bekende gezichten is er ook een nieuweling in het spel, de rondborstige Tatjana (ook wel Tijgertje genoemd).

Tijgertje

In de uitzending van donderdag was te zien dat zij de boel flink op stelten kan zetten. Al op de eerste avond ging ze achter Vincent (Sniper) aan, tot groot ongenoegen van Roos (Little Princess). Dat belooft wat voor de confrontatie van volgende week. Catfight?

Lees ook ons interview met Tijgertje.

Reageren