Eigen programma Brownie Dutch bij Tros

Brownie Dutch, bekend als de immer onberispelijk geklede man met zonnebril uit Ali B op Volle Toeren en een telefoonreclame, krijgt een eigen programma bij de Tros. 

In De Invasie gaan vijf zangers en rappers met Brownie Dutch op bezoek in een typisch Nederlandse plaats. „Stadse allochtonen ontmoeten oer-Hollandse dorpsbewoners. Een botsing van culturen, maar wel op een leuke manier'', zegt artiestenmanager Frank Barendse in De Telegraaf.

Meet the Locals
En productiemaatschappij Tuvalu ziet nu al een internationale carrière weggelegd voor het programma. „Wij verwachten dat dit format eveneens in het buitenland zal aanslaan. De internationale titel van De Invasie is Meet The Locals.” In de testaflevering van De Invasie gaan rappers als Negativ, Kempi en Kleine Viezerik naar Urk waar ze van de ene in de andere verbazing vallen. Op het eind maken de rappers een lied dat ze voor de dorpsbewoners zingen. 

Cover Me
Eerder werd al bekend dat voor het tv-programma Ali B Op Volle Toeren onder de naam Cover Me ook goed aan het buitenland te slijten is. Cover Me is al verkocht aan tien landen.

Lees ook: 
Interview met Ali over Op Volle Toeren
Op Volle Toeren naar het buitenland

 

Reageren