Eilandbewoners op zoek naar de ware bij Net 5

In het nieuwe programma ‘Eilandgasten Op Zoek Naar de Liefde’ gaan vier vrijgezelle eilanders op jacht naar de ideale partner.

Het leven op een Waddeneiland gaat niet over rozen, moet Net 5 gedacht hebben. Dus ontwikkelde de zender een datingshow voor eilandbewoners. De ‘ruwe bolsters’ uit het programma kunnen de ware jakob maar niet vinden in het dunbevolkte gebied. Daarom gaan ze op zoek naar een vrouw op de wal. Zij zal de oversteek moeten maken, want eens een eilandbewoner, altijd een eilandbewoner.

Even voorstellen 

De eerste kandidaat is Aant-Durk (33) uit Vlieland. Hij is gids en houdt van vissen. Iedereen op het eiland kent zijn blonde krullen, maar wat de liefde betreft leidt hij een eenzaam bestaan. De 31-jarige Sebastiaan weet hoe dat voelt. Hij woont al zijn hele leven op Schiermonnikoog en is kok van beroep. Het enige wat hij nodig heeft is iemand om voor te koken. Roy, ook 31 jaar, verzorgt rondritten te paard en houdt van gezelligheid op ‘zijn’ Terschelling. Een eiland verder, werkt Johnny op Ameland in het hotel van zijn ouders. Hij is sportief en speelt in een band. Vindt hij iemand om een liefdesserenade voor te spelen? 

Meld je aan 

Eilandgasten Op Zoek Naar de Liefde is eind maart te zien bij Net5. Wekt een van de bovenstaande heren jouw interesse? Dan kan je je nog opgeven voor het programma via net5.nl/eilandgasten-op-zoek-naar-de-liefde

Reageren