Einde Lost heeft geheime scène

14 april 2010 15:25 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

De laatste aflevering van de serie Lost kent een vooralsnog geheime scène, die bij geen enkele van de acteurs op dit moment bekend is. Dat blijkt uit uitspraken van acteur Henry Ian Cusick, die Desmond speelt in de serie.

De acteurs hebben tot nu toe de scripts binnen van de eerste tien scènes van de finale van het programma. De elfde is echter nog onbekend, en dat is de laatste scène van het script.

Elf
Cusick: "Alle acteurs hebben de eerste tien scènes van de finale. Maar geen enkele acteurs heeft voor zover ik weet de elfde. Dus we weten gewoonweg niet wat er in de slotscène gaat gebeuren. Die gaan we wel binnenkort al opnemen. Maar ik heb gehoord dat er zelfs ín de ontbrekende scène ook weer een deel ontbreekt."

Waarom de scène ontbreekt, is niet duidelijk. Geruchten op internet gaan alle kanten op: de schrijvers zouden zelf niet eens weten hoe ze de serie willen laten eindigen, het einde is dusdanig verrassend dat men vreest dat de informatie uitlekt, of juist dusdanig schokkend en verontrustend voor fans van de serie dat men vreest dat zelfs de fans van de serie afhaken als voortijdig mocht blijken dat het einde van de serie geen bevredigend einde geeft.

Weet Jack het?
Eerder gingen er wel geruchten dat acteur Matthew Fox, Jack Shephard in de serie, wél zou weten hoe de serie afloopt, omdat dat van belang zou zijn voor zijn rol. Als we nu Henry Ian Cusick mogen geloven, is dat dus echter niet het geval.

Meer over