Einde Prison break?

Geniet van de bezwete gedetineerde borstkassen nu het nog kan: volgens de Hollywood Reporter is namelijk het einde in zicht voor de zinderende Amerikaanse serie Prison break. Is vluchten nu echt onmogelijk voor de broers Michael Scofield en Lincoln Burrows?

Cast en crew kregen begin deze week van producent Fox de mededeling dat er mogelijk twee bonus afleveringen in de planning staan voor seizoen vier, dat op dit moment wordt uitgezonden in Amerika. Volgens insiders zou deze spontane beslissing een poging zijn om het verhaal tot een goed einde te brengen.

Kijkcijfers
Prison break debuteerde glansrijk in 2005 met spectaculaire kijkcijfers, maar heeft sinds het tweede seizoen consequent moeten inleveren qua kijkeraantallen. Ondanks het grote aantal trouwe fans heeft de serie nooit meer het succes van het eerste seizoen kunnen bereiken.

Niets is zeker
Schrijver Nick Santora maakt zich in ieder geval geen zorgen: ''Wij blijven doorgaan zolang er nog interesse is. Maar als de kijkcijfers blijven tegenvallen, is het voorbij. Dat is nou eenmaal hoe Hollywood werkt. Maar op dit moment is nog niets zeker.''

Reageren