Einde samenwerking Adje en Paul

Adje zal niet terugkomen in de nieuwe late night show van Paul de Leeuw. De Madiwodovrijdagshow wordt volgens de malloot van De Zingende Decoupeerzaag een totaal ander programma dan Mooi! Weer De Leeuw.

Arijan van Bavel, zoals Adje in het dagelijks leven heet, zou eigenlijk niet vast in Mooi! Weer De Leeuw zitten. Toch verdubbelden de kijkcijfers toen Adje vaste gast werd.

Te lang
De acteur denkt dat het programma van De Leeuw een jaar te lang is doorgegaan. Adje: "Ze zeggen dat je altijd op je hoogtepunt moet stoppen".

"Ik denk dat we dat eigenlijk al een jaar geleden hadden en dus een jaartje te lang zijn doorgegaan. Dat weet ik eigenlijk wel zeker. Het waren vijf fantastische jaren, maar nu is het tijd om andere dingen te gaan doen", denkt Van Bavel.

Madiwodovrijdag
Adje zal ook niet terugkeren als vaste gast in De Leeuws nieuwe programma De Madiwodovrijdagshow. Adje: "Paul gaat echt een totaal ander programma maken bij BNN. Mooi! Weer de Leeuw en Lieve Paul waren echt voor families. Dat paste helemaal bij mij".

Reageren