Einde Top gear in zicht?

Er is geen twijfel mogelijk: Top gear is het beste autoprogramma op televisie en één van de beste programma's uit de stal van de BBC. Maar donkere wolken beginnen zich samen te pakken boven het circuit.

Het is namelijk weer tijd voor de contractbesprekingen! Jeremy Clarkson heeft niet te klagen - hij harkt een paar miljoen pond per jaar binnen voor alleen het presenteren - maar James May en Richard Hammond zijn op zijn zachtst gezegd ontevreden. 'Captain slow' en 'The hamster' worden namelijk afgescheept met een schijntje ten opzichte van het megabedrag dat JC in ontvangst neemt.

Extra
Daarnaast kunnen ze ook fluiten naar een deel van de extra opbrengsten die de show ontvangt door onder andere de verkoop van de serie aan het buitenland. En wie staat er vooraan bij de verdeling van dat geld? Juist: meneer Clarkson.

Spanning
Met de contracten die deze maand aflopen is de spanning bij Top gear dus om te snijden. Komen de heren er ook deze keer weer uit (net als de vorige keren) of vallen de wielen deze keer echt van de wagen? De enige zijn mond nog niet heeft opengetrokken is The Stig, maar dat is ook logisch...

Reageren