Einde van superheldin Mega Mindy lijkt nabij

26 juni 2013 13:57 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Het lijkt erop dat Free Souffriau, beter bekend als Mega Mindy, haar superheldinnenpak aan de wilgen kan hangen.

"We zouden graag nieuwe afleveringen maken, maar zolang Ketnet geen nieuwe reeks bestelt, is dat niet aan de orde", aldus Mega Mindy-speelster Free Souffriau. Na 7 jaar lijkt de koek op, in de herfstvakantie zijn de laatste afleveringen te zien bij Ketnet. Studio 100 is de producent van Mega Mindy en wil graag nog doorgaan met het produceren van nieuwe afleveringen.

Mega Mindy nog even bij de TROS

In Nederland kunnen we bij de TROS nog even genieten van de roze superheldin. "We hebben nog nieuwe afleveringen en herhalen de serie ook", licht een woordvoerder van de omroep toe. "Tot en met 2014 zenden we Mega Mindy uit en waarschijnlijk daarna ook nog."

Louis Talpe is naast Goede Tijden ook te zien in de kinderserie als mannelijke superheld Mega Toby. Heel ‘toevallig’ gaf de Talpe maandag al aan dat hij zijn GTST-karakter Mike Brandt verkiest boven Mega Toby. "Het zijn twee uiteenlopende personages. Toby is 'save the day' en Mike loopt rond om mensen te vergiftigen of zwanger te maken. Maar dat vind ik echt een heel coole rol”, aldus Talpe in de Metro.

Meer over