Eindelijk nieuwe Top Gear-afleveringen

We hebben er lang op moeten wachten, maar het nieuwe Top Gear-seizoen heeft Nederland eindelijk bereikt. Veronica begint op vrijdag 10 september met de uitzendingen.

En natuurlijk staan Jeremy Clarkson, James May en Richard Hammond weer midden in de schijnwerpers. Zij laten zien wat er nieuw, oud, mooi, lelijk, goed, en matig is in de autowereld.

Aston Martin
Qua format is er niet tot nauwelijks iets veranderd. De Ferrari's, Lamborghini's en natuurlijk de Aston Martins zullen weer rijkelijk te zien zijn, ook de Reasonable Priced Car komt terug en natuurlijk rijdt de Stig weer zijn rondjes over het circuit.

Het nieuwste seizoen begint met een missie. May moet in IJsland in een Toyota Hilux de top van een vulkaan bereiken. Clarkson en Hammond houden het dichter bij huis: zij zijn op een heuse tea-party.

Botswana
Meteen na de eerste aflevering van het nieuwe seizoen zendt Veronica de Top Gear Botswana special uit. De drie autogekken gaan in een gewone personenauto op safari in het Afrikaanse land.

Top Gear is vanaf vrijdag 10 september om 21.25 uur te zien bij Veronica. De Top Gear Botswana special wordt op 10 september om 22.30 uur uitgezonden.

Reageren