Eindelijk weer nieuwe Grey's!

We hebben ze even moeten missen, maar vanaf vanavond zijn de artsen en co-assistenten van het Seattle Grace Hospital weer in vol ornaat terug op de buis.

In het vervolg van seizoen vijf van Grey's anatomy krijgen alle personages verschillende dilemma's voor hun kiezen. Het gedonder begint al met het feit dat Derek alle credits krijgt voor het onderzoek dat hij en Meredith samen hebben uitgevoerd. Hij doet geen moeite om er iets aan te veranderen en dat valt bij zijn geliefde Meredith niet in goede aarde.

Legerarts
Ondertussen krijgt majoor Hunt (Kevin McKidd, bekend van Rome en Trainspotting) een permanente aanstelling in het ziekenhuis. Met deze legerarts maakten we in de eerste aflevering van seizoen vijf al even kennis. Cristina zag hem toen wel zitten, maar kan ze dr. Burke vergeten en haar hart openstellen voor een andere man?

Dolle boel
Izzie krijgt visioenen van haar overleden liefde Denny. Ook bij de co-assistenten is het een dolle boel. Ze vinden dat ze te weinig van de artsen leren en gebruiken daarom elkaar maar als proefkonijn. Je zou bijna denken dat de doktoren het veel te druk hebben om te werken, maar ook op de operatietafel ligt weer een verse uitdaging.

Domino-operatie
Dr. Bailey roept vanavond ieders hulp in voor een zogenaamde domino-operatie, waarbij twaalf niertransplantaties tegelijk zullen plaats vinden. Het moet niet gekker worden...

Reageren