Ellen DeGeneres versus Apple

Apple blijkt geen humor te hebben. Na een parodie op een gelikte iPhone reclame in The Ellen DeGeneres Show heeft de presentatrice zich deze week tijdens de uitzending moeten verontschuldigen.

DeGeneres liet als grap eerst de echte iPhone reclame zien, waarin de mogelijkheden van de telefoon worden uitgelegd.

Vervolgens maakte ze haar publiek wijs dat ook zij een reclame voor Apple had geschoten, maar dat haar versie uiteindelijk niet werd gebruikt. DeGeneres liet daarop haar versie van de reclame zien, waarin ze in dezelfde gelikte stijl ook vertelt over de mogelijkheden van de telefoon.

Het verschil is alleen dat het bij haar mis blijft gaan. Ze drukt op de verkeerde knopjes en moet zelfs haar bril op doen om het scherm te kunnen lezen.

Apple bleek de grap niet te kunnen waarderen en sprak DeGeneres na de uitzending aan op het grapje. De presentatrice heeft inmiddels live in de uitzending haar excuses aangeboden, hoewel die met een korreltje zout kunnen worden genomen. Ze laat namelijk het gehekelde filmpje eerst nogmaals (helemaal) zien, voordat ze overgaat op haar excuses, en aan het einde schiet ze zelfs even in de lach.

Oordeel zelf over Ellens reclame:

Reageren