Ellen ten Damme in De hoofdprijs

Ellen ten Damme speelt de rol van de verleidelijke Peggy in de SBS-serie De hoofdprijs. Peggy krijgt een affaire met één van de hoofdrolspelers, en dat brengt natuurlijk het nodige drama met zich mee. Is ze echt verliefd of is ze uit op geld? Dat moet de serie uitwijzen. Naast Ellen ten Damme speelt ook Ron Brandsteder een gastrol in de serie.

Stormachtige affaire
Na een toevallige ontmoeting tussen Peggy en één van de hoofdrolspelers ontstaat er een stormachtige affaire tussen beiden. Ze beleven een heftige nacht in het hotel waar het personage van Ron Brandsteder de manager is.

De hoofdprijs zou De hoofdprijs niet zijn, als de affaire niet al snel een onverwachte wending zou krijgen. Met wie Peggy de affaire zal hebben, is ook nog niet bekend.

Zangeres en Actrice
Ellen ten Damme is vooral bekend als zangeres, maar ze heeft ook bewezen dat ze kan acteren. Als actrice is zij bekend van onder andere De tranen van Maria Machita, Costa, De kleine blonde dood en Pleidooi. Voor De tranen van Maria Machita was Ellen al eens genomineerd voor een Gouden Kalf.

Geluksdag
Vrijdag 13 maart is voor Ellen ten Damme een geluksdag. Op die dag gaat De hoofdprijs namelijk van start. En dat is niet alles: ook Ellens theatertour Durf jij?!? gaat op die dag in première.

Reageer!
Zangers acteren, acteurs zingen. Moet Ellen het bij zingen houden?

Reageren