Ellis in Glamourland

Linda de Mol speelt de alleenstaande moeder Elis die met haar zoontje Thijs in een volksbuurt in Den Haag woont. Terwijl Thijs' vader zijn geld liever spendeert aan zijn nieuwe vriendin, heeft Ellis twee banen om de eindjes aan elkaar te knopen.

Op een dag gaat werkelijk alles verkeerd en Ellis ziet haar leven even niet meer zitten. Maar dan ontmoet ze in het hotel waar ze werkt de rijke Joan Collins die cursisten zoekt voor haar nieuwe programma: Hoe trouw ik een miljonair?

Vol overgave
Ellis besluit, na enige twijfel de cursus te gaan volgen. Samen met haar medecursisten zet ze haar nagels in rijke heren op de golfclub, cocktailparty's en familiefeesten. Vol overgave storten zij zich in de wereld van glitter en glamour.

Keuze
Terwijl de andere cursisten schaamteloos de ene na de andere poging doen om zich aan een miljonair te koppelen, bevindt Ellis zich in een luxepositie als verschillende mannen zich bij haar aanbieden. Uiteindelijk zal Ellis toch tussen al die rijke mannen moeten kiezen. Wordt het rijkdom, stabiliteit of passie?

Reageren